kimvdzz.reismee.nl

Eerste week als skilerares

Halllo jongens! Ik heb het vet druk met apres skiën en uitgaan enzo dus dit word niet zo'n heel lang verhaaltje maar ik dacht ik moet jullie nog even vertellen over mijn eerste dagen als ski lerares. Vanaf maandag geef ik les aan de alller aller kleinsten. Kinderen van 2 tot 5 jaar. En ik kan je vertellen, zo'n grote kinder vriend ben ik niet, maar dat wisten jullie natuurlijk al lang. Les geef ik op een privé weitje van een speciaal kinder hotel, weetje wel zo'n vet duur hotel waar die ouders zeiken om niks enzo. Ouders blijven natuurlijk allemaal kijken en al die kinders janken natuurlijk. Gelukkig gaat de helft van de kinderen ook weer mee met de ouders halverwege de les dus blijven de leuke niet jankende kindjes over. Maaar.. Gelukkig ben ik niet alleen, sta daar met een meisje die hier ook al 3 jaar les geeft (Nederlands) en nog een meisje van wie het ook het eerste jaar is. Normaal gesproken sta je daar dus met 12 kinderen alleen. Gelukkig nu dus niet! Volgende week heb ik waarschijnlijk een B groep, dat is gewoon de slee lift enzo en kinderenvan 8 jaar ongeveer. Kan je beter gesprek mee hebben aangezien ik kinderen van 2/3 niet kan verstaan, laat staan dat ze dan ook nog eens Duits of engels praten. En hun snappen mij ook niet. Een wat ouder kindje (5) zei gister tegen mij: welke taal spreek jij eigenlijk want ik kan je niet verstaan? Euh nou ik probeerde dus gewoon Duits tegen hem te praten, blijkt dat m'n Duits dus niet zo goed is. Het is trouwens wel vet cool om in pak te lopen hier, krijgt overal korting enzo. Jammer dat die al om 7 uur savonds uit moet omdat de skischool geen slecht imago wil hebben van dronken skileraren. Okeee ehmm ik had vet veel dingen bedacht om hier te schrijven maar ik ben ze spontaan vergeten dus dat komt volgende keer wel weer. Xxxxxxx

moniek

hey Kimmie!! Lullig hè, dat die koters beter duits praten dan jij:-)

Jolanda

Ben jij om 7 uur al dronken!?

helma

he Kim jaja onderaan beginnen he met snot en al ,
hebben wij bij jou ook gedaan, en ahum jij was ook een van die jankers maar je mocht halverwege de les echt niet terug hoor en daarom kan je het nu zo goed he:)
ps niet te veel drinken he daar word je heel elijk van
liefs Helma

Kimberley

Kim, leuk hè die kindjes haha.. maar t is wel een onwijs leuke ervaring. En lekker drankie enzo daar, lekker hoor kimmie... wanneer ben je weer backk in holland? XXX oja en trouwens; gelukkig nieuwjaar!!

sabrien

hey kim,
gelukkig nieuwjaar he!!
nou het klinkt in ieder geval dat je het heel leuk en gezellig hebt daar. vind het echt heel stoer van je hoor!
ah joh en die koters wennen van zelf. ze kunnen toch ook zien hoe het moet.
veel plezier
liefs sep